Kun kevättä kohti mennään, kuoriutuu kaikenlaista uutta ja raikasta luonnon lisäksi myös Ponke’sin tuotevalikoimasta. Tässä blogissa otamme nopean katsauksen siihen, millaisia uutuuksia Ponke’sin hyllyiltä ja verkkokaupasta voi bongata kevään korvilla.

Suomalaisia merkkejä ja laatua: Ponke’s, Makia ja Happy Hour Skateboards

Ponke’sin omaa, huolella rakennettua vaatemallistoa jatketaan keväällä rauhallisesti ja maltilla, mutta ehdottomasti hyvällä fiiliksellä. Lumien sulamista odotellessa pihalle saadaan pari pienempää ja erikoisempaa juttua, joita kannattaa odottaa.

Muista suomalaisista merkeistä Happy Hour Skateboards täyttää tänä vuonna jo 20 vuotta, ja siltä suunnalta odotettavissa on varmasti jotain todella spesiaalia. Myös Makia pitää yllä huikeaa linjaansa: tänäkin vuonna luvassa on tosi siistejä yhteistyömallistoja. Niistä kuitenkin lisää vasta lähempänä julkaisuajankohtaa!

Yleisesti kotimaisuus ja laatuun panostaminen kiinnostaa kuluttajia entistä enemmän ja näkyy trendinä myös tänä alkavana vuonna. Ihmiset ovat valmiita maksamaan laadukkaista, kestävistä ja ominaisuuksiltaan hyvistä vaatteista sen sijaan, että hakisivat vaatteet pikamuotikaupoista.

Vaatteita vauvoille, vaareille ja kaikille siltä väliltä

Ulkomaisista vaatemerkeistä Ponke’sin valikoimaan saadaan alkuvuodesta muun muassa pieni setti kysyttyjä jenkkifirma Baker Skateboardsin vaatteita. Myös Polar Skate Co.:n vuoden 2022 mallistot näyttävät siisteiltä, ja ainakin suositut Big Boy -housut ovat varmasti hyvin edustettuina.

Löysä fitti housuissa onkin edelleen kova juttu, ja värit näyttävät maanläheisiltä vielä vuoden 2022 alussa. Ponke’silla ennustetaan, että näiden lisäksi shortsien myynti tulee kasvamaan tänä vuonna. Siihen varautuneina meiltä löytyykin laajentuva shortsivalikoima kaikille auringon ja lämmön ystäville!

Ponke’sin vaatevalikoima pitää sisällään monenlaista mukavaa muillekin kuin skeittareille. Meille ponke’silaisille on tärkeää tarjota vaatteita ja kenkiä moneen tyyliin – haluamme, että meiltä löytyy jotain jokaiselle vauvasta vaariin. Tästä ohjenuorasta pidetään kiinni uusia mallistoja kootessa.

Kevään kengät ja asusteet

Muun monipuolisen tarjonnan ohella Ponke’sin skeittiin liittyvä valikoima pidetään ehdottomasti laajana ja erityisesti Suomen skeittareita palvelevana. Asustepuolelle onkin katutyylin klassikkokenkien lisäksi luvassa muutamia skeittareita kiehtovia uutuuksia.

Silmällä kannattaa pitää etenkin Vansia, jolla on tänä vuonna juhlavuosi: Half Cab -malli täyttää 30 vuotta, ja merkkivuosi tulee näkymään Vans-kengissä. Lisäksi Vans lanseeraa täysin uuden pro model -skeittikengän, jota ainakin Ponke’silla odotetaan jo varpaat syyhyten.

Hyviä uutisia on myös vegaaneille ja muille tiedostaville kuluttajille ja skeittaajille, nimittäin toivottuja vegaanisia skeittikenkiä saadaan valikoimaan muutama malli, ja ne on tarkoitus säilyttää mukana matkassa jatkossakin. Muista asusteista esiin voi nostaa erityisesti lippisvalikoiman, joka on taas todella hyvä ja moneen päähän natsaava.

Bongaa uutuudet verkosta ja myymälöistä

Vuosi 2021 oli Ponke’sille vaikea, mutta 2022 näyttää valoisalta. Tuleva valikoima on erittäin hyvä! Uutuuksia tippuu meille tasaiseen tahtiin pitkin alkuvuotta, joten myymälöistä löytyy varmasti jotain tuoretta joka viikko.

Jos haluat kuulla uutuuksista heti niiden rantautuessa meille, kannattaa pitää silmällä Ponke’sin Instagramia. Päivitykset ja stoorit uutuuksista löytyvät ensimmäisenä sieltä.

Lähes koko tuoreen kevätvalikoiman löydät niin Forumin ja Jumbon myymälöistä kuin verkkokaupasta, lukuun ottamatta muutamia erikoisempia juttuja, joita tulee saamaan vain myymälöistä. Tervetuloa ostoksille netissä tai livenä!