Asiakaspalautukset

Nettikaupasta ostettujen tuotteiden palautusoikeus

Kaikilla nettikaupasta ostetuilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena.
Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön.
Mikäli haluat palauttaa tuotteen toimi seuraavasti:

– Kirjoita pakettiin mukaan selvitys palautuksesta/vaihdosta ja ilmoita haluatko tilalle korvaavan tuotteen vai rahojen palautuksen.
– Pakkaa tuote asiallisesti ja kirjaa paketin päälle selkeästi palautuskoodi 9540066 (Matkahuolto) tai 647775 (Posti)
– Vie paketti Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen ( Huom! Älä jätä pakettia paikkaan josta et saa todistusta palautuksestasi )
– Vaadi toimipisteessä vastakappale lähetyksestä jolla voit seurata että paketti varmasti palautuu meille ja saat rahasi takaisin/tuotteen vaihdettua.

(Huom! Pelkkä kuitti ei riitä siinä tapauksessa jos paketti katoaa, joten säilytäthän aina palautuksen vastakappaleen sekä kuitin.)

Nettikaupan yhteystiedot palautusta varten:

Ponke’s Nettikauppa
Kiviaidankatu 2 C
00210 Helsinki
Puh. 040 4858 910
Sopimusnumero: 9540066 (Matkahuolto) tai 647775 (Posti) (Kirjoitetaan paketin ulkopuolelle/virkailijan sitä kysyessä)

Tuotteen palauttaminen:

Mikäli haluat rahojen palautuksen, lähetä tuote takaisin meille yläpuolella olevan ohjeen mukaisesti. Lähetyksen mukana täytyy olla tilausnumero sekä tilaajan nimi.  Kun paketti saapuu meille, palautamme maksamasi summan maksuvälityspalvelumme (Paytrail tai PayPal) kautta. Kun palautus on tehty, saat maksupalveluntarjoajalta (Paytrail tai PayPal) palautusvahvistuksen tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiin.

Tuotteen vaihtaminen:

Halutessasi vaihtaa tuotteen, kirjoita mukaan selvitys mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Jos haluamasi vaihtotuote on alkuperäistä tuotetta edullisempi, maksamme erotuksen tilillesi.

Huomioithan, että tyypillinen aika ennen kuin palautus on käytettävissäsi on 2-5 pankkipäivää.

NETTIKAUPAN PALAUTUKSIA EI VOI VIEDÄ FORUMIN TAI JUMBON MYYMÄLÖIHIN. NETTIPALAUTUKSET AINA POSTIN TOIMIPISTEESEEN ASIAKASPALAUTUKSENA. VAADI VASTAKAPPALE SEKÄ KUITTI PALAUTUKSESTASI. PALAUTUSRAHAT VOIDAAN MAKSAA AINOASTAAN TILISIIRTONA.