Carhartt WIP tekee sen taas, nimittäin erinomaisen lyhytelokuvan, tietysti skeittauksesta. Espanjalaisen Roger Gonzalezin käsialaa oleva LENTIICULAR jatkaa ohjaajan tutuksi tekemällä monimedia-linjalla. Gonzalezin GIF-animaatioita, kuvia ja videoita sulavasti yhdistelevä monikulmainen tyyli on omintakeinen ja helposti tunnistettava. VHS-henkeen editoitu LENTIICULAR kolahtaakin varmasti monelle, vaikka skeittauksellisesti pätkä ei bängereitä vilisekään.

carharttwip

Bängereiden sijaan tarjolla on tukku Carharttin tyylikkäitä vetäjiä, kuten Remy Taveira, Phil Zwijsen, Andrew Wilson ja Tolia Titaev vain muutamia mainitakseni. Pätkässä on erittäin vahva visuaalinen ilme ja skeittifiilikset puskevat tätä katsoessa pintaan kuin väkisin. Rosoinen editointityyli sopii sekä tiimiläisten skeittaukseen että siihen fiilikseen, joka työvaatteena aloittaneeseen Carharttiin yhdistyy.andrew wilson board

Pätkästä löytyy myös ilahduttava määrä aikaisemmin tuntemattomia spotteja, eikä puhkikuvattuja mestoja juurikaan näy. Hidastukset ja edestakaisin venkslaavat giffit toimivat pätkässä erittäin hyvin ja antavat katsojalle mukavasti hengähdysaikaa muuten usein niin hektiseen ja nopeatempoiseen skedeleffameininkiin. LENTIICULAR on rauhallinen, mutta raju.

carharttwip

Kuusiminuuttinen pätkä on kuvattu viimeisen kolmen vuoden aikana mestoissa kuten New York, Lissabon, Pariisi ja Madrid. Tsekkaa pätkä ja nauti visuaalisesta ilotulituksesta! 

Kuvat: Roger Gonzalez / Carhartt WIP