Haastattelussa Kasperi Kropsu

Käytiin Ponke’sin tiimin kanssa alkukesästä Lontoossa kuvaamassa tulevaa promoa sekä uuden vaatemalliston katalogia. Reissun tiimoilta haastattelimme tiimiläisten kesken toisiamme ja koitimme udella tietoja toisistamme vähän pintaa syvemmältä. Kasperi Kropsu on monelle tuttu nimi, mutta mikä tämä Oulusta Sotkamon kautta Helsingin Kallioon muuttanut tyylitaituri on oikeasti miehiään? Arvoisat lukijat, lyhyessä piinapenkissä Kropsun Kasperi, olkaa hyvät!

Terve Kapu! Olet tunnetusti suuri The Beatles- fani ja veit myös meidät Lontoossa Abbey Roadille, Beatlesin studiolle. Kerro suhteestasi Beatlesiin?

Pitää paikkansa, Beatlesillä on erityinen paikka meikäläisen sydämessä. Vuonna 2008 ilmestyneessä Transworld Skateboardingin And Now- leffassa Nick Trapasson partissa soi John Lennonin “Watching the wheels”. Kyseinen biisi sytytti liekin bändin musiikkiin ja ostinkin heti Beatlesin kokoelmalevyn, joka jäikin toistoon moneksi viikoksi. Kokoelmalevyn hankinnasta ei mennyt kauaakaan kun olin kerännyt yhtyeen koko levytuotannon. Abbey Roadilla oli kylmät väreet koko vierailun ajan. Käynti legendaarisella studiolla oli ihan uskomaton kokemus – tuntui kuin olisin astunut aikakoneeseen. Suosittelen Lontoossa kävijöille ehdottomasti käymään studioilla, etenkin jos Beatlesin musa kolahtaa!

Jätkästä kyllä näki, että Abbey Roadin studio oli päräyttävä kokemus ja innostus tarttui muihinkin. Muuttiko Lontoossa käyminen suhtautumista kaupungista näkemiisi skedematskuihin ja paikallisiin skedeejiin? 

Lontoon spotit on kyllä raffiakin raffimpia, ei todellakaan mitään helposti skeitattavia. Meikällä on kyllä 100% arvostus kaikkia englantilaisia skedeejiä kohtaan!

Ollaan kuvailemassa promopätkää Ponke’sille ja kuvaukset jatkuu kunhan saadaan kaikki loukkaantuneet (Kapulla murtui nilkka esimerkiksi) takaisin remmiin. Kenen matskuja odotat eniten Ponke’s Promosta? 

Wilson (Mäkelä) otti kaikki mestat haltuun Lontoossa vaikka olisi ollut miten huonosti skeitattavia spotteja, joten Wilsonin matskuja odotan eniten!

Olet kotoisin Oulusta, huomattavasti Lontoota pienemmästä ja vähemmän hektisestä kaupungista. Minkälaisessa ympäristössä viihdyt parhaiten? 

Parhaiten viihdyn suomalaisessa korvessa, kuusien ja mäntyjen ympäröimänä, nuotiotulen ääressä. Ihannetilanteessa sauna voisi myös olla lämpeämässä ja taustalla laulaisi Irwin Goodman. Suomalaisessa luonnossa on rauhaa, tunnelmaa ja lämpöä. Sellaisessa ilmapiirissä on sielua ja silloin tunnen olevani kotonani, oman itseni herra.
Kiitos haastattelusta Kasperi!
Haastattelu: Nikke, Kuvat: Justus Hirvi
Kasperia sponsoroi Ponke’sin lisäksi Primitive Skateboards.
Kasperin nykyinen skeittisetuppi:
Dekki: Primitive 8.25″
Trukit: Thunder 149
Renkaat: Spitfire Formula Four Conical Full 52mm
Laakerit: Bones Swiss Six Ball
Grippi: Mob
Tässä vielä Kasperin Beatles-fanituksen alulle pannut Nick Trapasson pätkä TWS:n And Now- leffasta. Erittäin kova pätkä muutes!

 

Ponke's