Taas on se aika vuodesta. Joululaulut soivat kaikkialla, mutta pää lyö tyhjää kun yrität keksiä, miten ilahduttaa ihmisiä aattona? Listasimme alle muutamia aineellisia ja aineettomia lahjaideoita, jotka lämmittävät monenlaista vastaanottajaa ja jotka saat lahjapakettiin helpoimmillaan muutamalla klikkauksella. Ho-ho-ho!

 

Pipot, sukat ja hupparit = varmoja joululahjoja äideille, isille ja junioreille

 

Lämmitä äitiä, tyttöystävää tai ihan ketä vain Ponke’sin merinovillapipolla – tähän lahjaan ei voi pettyä! Supermukavat, -lämpimät ja pitkäikäiset pipot valmistetaan Helsingissä, ja ne on tehty sataprosenttisesta mulesing-vapaasta merinovillasta. Sopisiko lahjansaajalle vaikka Ponke’s Merino Cuff Beanie siisteissä maanläheisissä väreissä tai ohuempi Ponke’s Merino Thin Beanie?

 

Isän lahjapakettiin taas sujahtaa kevyesti ainakin joulun klassikkolahja: sukat, ja erityisesti Vansin jalkojen lämmittimet, jotka ovat olleet isien toiveissa aiempina jouluina. Paketoi isälle esimerkiksi Vansin simppelin tyylikkäät Classic Crew -sukat ne sopivat niin coolille kuin vielä vähän coolimmallekin isälle!

 

Junnuille kummilapsista pikkusisaruksiin varma lahjaidea on Ponke’sin ikoninen logopipo. Pipoja riittää kymmenkunnassa eri värissä, joten lahjansaajan päähän ja tyyliin sopiva versio löytyy takuulla. Muista tsekata myös Ponke’sin logolla varustetut hupparit, jotka ovat kirineet ainakin menneiden joulujen suosikkilahjoiksi.

 

Ponke’sin lahjakortit ja skeittihallin sisäänpääsyt aktiivisille skeittareille – ja muillekin!

 

Jos lähipiiristäsi löytyy intohimoinen skeittari, jonka harrastusta haluaisit tukea mutta jolle et uskalla omin päin valita skeittikamppeita, on Ponke’sin lahjakortti takuuvarma valinta. Ponke’sin kivijalkaliikkeisiin käyvän lahjakortin voit noutaa myymälöistä, joissa saat ladattua kortin haluamallasi summalla.

 

Ponke’sin verkkokauppaan taas on oma lahjakortti. 25–500 euron arvoisen nettilahjakortin (sinä päätät summan) voit tilata verkosta suoraan vastaanottajan sähköpostiin ja jättää vielä oheen terveisesi. P.S. Huomioithan, että netistä ostettu lahjakortti käy vain Ponke’sin verkkokauppatilauksiin ja myymälästä ostettu kortti taas kivijalkamyymälöiden ostoksiin.

 

Jos taas skeittarin mieltymykset ovat tiedossa, voi aktiiviselle lautailijalle lahjoittaa uuden dekin tai skeittikengät. Niille kun takuulla löytyy käyttöä enemmän kuin usein! Nyt onkin loistoaika päivittää varusteet kuntoon kevättä varten, sillä etenkin lautasaatavuus on Ponke’silla parempi kuin koskaan.

 

Hauska joululahjaidea ihan jokaiselle skeittarille on myös kerta- tai kymppikerran kortti WALLI by Ponke’s -skeittihalliin, Helsingin Vallilassa sijaitsevaan Ponke’sin omaan sisäskeittihalliin. Osta sisäänpääsykortit ja lue lisää WALLIn sivuilta tai tutustu halliin blogissa!

 

Joululahjaidea aloittelevalla skeittarille: ensimmäinen skeittilauta ja Ponke’sin skeittikoulut

 

Mitä jos ilahduttaisit aloittelevaa skeittaajaa tai skeittauksesta kiinnostunutta ihka ensimmäisellä skeittilaudalla? Ponke’sin valmiscompletet ovat valmiiksi kasattuja skeittilautoja, joissa on skeittareiden valitsemat taatusti laadukkaat osat aloittelijalle järkevään hintaan. Kaikki Ponke’sin valmiscompletet ovat samantasoisia, joten valinnassa koko ja kuva ratkaisevat.

 

Laudan koon (eli käytännössä dekin leveyden) näkee yleensä sen nimen perässä olevista tuumamerkeistä. Sopiva koko riippuu skeittarin iästä, koosta ja jalan koosta, ja sen valintaan saat apua Ponke’sin myymälöistä. Jos haluat tilata completen netistä, kurkkaa vinkkiä tämän blogitekstin dekin valintaa käsittelevästä osuudesta. Onnistut varmasti!

 

Kun lahjansaajalle sopivan kokoiset laudat ovat selvillä, kannattaa valinta niiden joukosta tehdä grafiikoiden perusteella – laudan kuva kun merkitsee varsinkin alussa oikeasti paljon. Mieluisan näköistä lautaa on kiva katsella ja kantaa, ja se siivittää skeittiharrastuksen alkuun hyvällä fiiliksellä. Ponke’sin valmiscompleteista löytyy onneksi värejä ja kuoseja jokaiseen makuun!

 

Toinen joulun ehdoton suosikkilahjaidea aloittelevalle skeittarille on kertakäynti (35 €) tai viiden kerran kortti (150 €) Ponke’sin skeittikouluun. WALLI-skeittihallin sunnuntaisissa skeittikouluissa niin lapset kuin aikuisetkin voivat hioa taitojaan rennossa opetuksessa. Anna lahjaksi kiva kokemus skeitti-intoilijalle tai myös itsellesi, niin pääsette oppimaan uutta yhdessä!

 

Pukeutumisesta kiinnostuneelle joululahjaksi suosikkivaatteita

 

Tyylitietoisille kavereille, kummilapsille, kumppaneille ja muille hyviä lahjaideoita ovat The North Facen, Dickiesin ja Trasherinvaatteet. Näiltä suosikkibrändeiltä löytyy näyttävä valikoima hyviä tuotteita monessa värissä ja koossa. Katso ainakin The North Facen klassikkotakit, superlämpimät Nuptse ja Himalayan Parka!

 

Dickiesiltä taas kannattaa pitää silmällä housuvalikoimaa, jossa todellakin riittää katseltavaa. Kulutusta kestäviä legendaarisia work pantseja ja muita Dickies-housuja löytyy useassa värissä ja niin löysässä ja leveässä kuin vähän slimmimmässäkin fitissä. Valitse lahjahousut täältä – tai lahjakortti verkkokaupan housuostoksille täältä.

 

Trasher on yksi tämän joulun haetuimmista merkeistä Ponke’sin valikoimassa, joten Trasherin vaatteiden kanssa on syytä olla nopea! Eikä ihme: mukavat ja katu-uskottavat hupparit ja t-paidat ovat takuusiisti ja tarpeellinen joululahja. Erityisesti liekkilogolla varustettujen Trasher Flame Logo -tuotteiden suosio vain kasvaa.

 

Joululahjaostoksilla kannattaa olla nopea (ja kotimainen)

 

Haastava koronavuosi on vaikeuttanut monien brändien tuotantoa, joten joululahjojen kanssa kannattaa olla ajoissa – varsinkin, jos haluat toteuttaa jonkun tietyn lahjatoiveen. Tänä vuonna valitettavan moni vaate ja asuste tulee todennäköisesti loppumaan kesken niin Ponke’silta kuin muualtakin.

 

Joululahjojen toimitus onnistuu kuitenkin vikkelään: paketit lähtevät Ponke’sin varastolta vauhdilla ja toimitusajat ovat 1–2 arkipäivää. Yli 69 euron tilaukset saapuvat perille ilman toimitusmaksua. Vaihto-oikeutta tuotteilla riittää loppiaiseen asti, joten jos pakettiin on tullut valittua vaikkapa väärä koko, saa lahjansaaja vaihdettua lahjansa uuteen. Tee tilauksesi viimeistään 20.12.2021 niin lahjat ehtivät jouluksi perille.

 

Kun haluat panostaa lahjavalinnoissasi kotimaisuuteen, vilkaise Ponke’sin uuden malliston vaatteet ja pipot. Kokonaan orgaanisista materiaaleista valmistetut hupparit ja t-paidat laitetaan alkuun Euroopassa ja viimeistellään Suomessa. Supersuosittujen merinovillapipojen langat taas kulkeutuvat tänne Pohjolaan Italiasta, mutta itse pipot valmistetaan kauttaaltaan Suomessa.

 

Toivottavasti tällä tekstillä ratkesi muutama joululahjapulma. Iloa lahjaostoksille ja lämmintä joulua!