Ponke’sin kevään 2021 skeitti- ja vaateuutuudet

 

Jes, valo ja sulat kadut siintävät jo horisontissa – kuten myös kevään vaate-, asuste- ja skeittiuutuudet! Mitä Ponke’sin omissa mallistoissa tapahtuu vuonna 2021? Entä miltä tämän kevään skeittimuoti näyttää? Ja mitä raikasta muilta merkeiltä on luvassa?

Ponke’sin oma mallisto kasvaa vuonna 2021

Hiljaisemman koronavuoden jälkeen ollaan taas täydessä vauhdissa: tälle vuodelle on suunnitteilla peräti neljä uutta Ponke’s-mallistoa, joista ensimmäinen tulee myyntiin maaliskuun loppupuolella. Lautojen lisäksi tulossa on vaatteita sekä vahva päähinemallisto. Uusien tuotteiden grafiikoista vastaa jo ennestään tuttu Konsta Ojala, jolle annoimme suunnitteluprosessiin vapaat kädet. Tulossa on siis varmasti jotain erilaista ja Ponke’sin näköistä tuotetta.

Tämän vuoden mallistoissa panostus on entistä enemmän kotimaisuudessa ja laatumateriaaleissa, kuten luomupuuvillassa ja merinovillassa, vaikka suositusta akryylipiposta ei vielä luovutakaan. Ideana on siirtää tuotantoa koko ajan kotimaisemmaksi. Tällä hetkellä osa Ponke’s-vaatteista tehdään Suomessa ja osa matkaa tänne Indonesiasta.

Kaikki oman tuotantomme uutuudet tulevat myyntiin sekä verkkokauppaan että Forumin ja Jumbon myymälöihin. Ole siis hereillä maaliskuussa!

Nämä Ponke’s-tuotteet löydät hyllyistä heti!

 

Jos olet ollut unessa loppuvuodesta 2020, tässä muistutus Ponke’sin mallistoon talvipakkasten aikana saapuneista uutuuksista. Sen lisäksi, että logotuotteet ja hupparit ovat saaneet täydennystä jatkavissa väreissä, on joukkoon ilmestynyt piristystä uusista kausiväreistä: Ponke’s Ramsay Hooded -huppari meleerattuna harmaana ja Ponke’sin logohuppari värissä khaki. Junnuille taas löytyy Ponke’s-logohuppari nyt myös keltaisena ja punaisena.

 

Huippusuosittujen merinovillapipojen kaartiin ratsasti uusi ohuempi sukulainen, Merino Thin Beanie, kolmessa värissä: punaisena, sinisenä ja mustana. Vantaan Varistossa valmistettavat ja pienellä Ponke’s-kangasmerkillä varustetut pipot pitävät taatusti pään lämpimänä kevättalvella.

 

Ja hei, kai olet jo kurkannut syksyllä ilmestyneen Dickies X Ponke’s -yhteistyömalliston? Sieltä löytyvät kevään hienoimmat Eisenhower-takit selkäprinteillä.

Miltä skeitti- ja katumuoti näyttää vuonna 2021?

Ysäri ja 2000-luku ovat edelleen kova sana. Löysä fitti vakuuttaa, eikä farkkua ole koskaan Ponke’sin historiassa myyty yhtä paljon kuin nyt! Ajankohtaiset värit ja leikkaukset kiinnostavat, ja ne sekä tietynlainen omaleimaisuus tulevat näkymään entistä vahvemmin myös omissa mallistoissamme.

Tulevaisuudessa uusiin tuuliin pystytään reagoimaan vauhdikkaammin ja laajemmin. Omien vaatteiden, kulttuurin ja tiimin esiin tuominen on ollut vahvasti osa skeittikauppojen historiaa. Myös Ponke’sin mallistoja on tehty 30-vuotisen taipaleen alkuhämäristä, sieltä trendikkäältä 90-luvulta asti. Vaikka Ponke’sin juuret ovat vahvasti skeitissä ja Helsingissä, on meistä hienoa, että tuotteemme ja nimemme ovat levinneet laajemmalle yleisölle ympäri Suomen.

Nike, Dickies ja skeitti 2021

 

Niken kevättuotteita tipahtelee myymälöihin koko kevään ajan. Luvassa on muun muassa huippusuosittuja Dunkeja, jotka olemme aiemmin myyneet loppuun jopa viidessä minuutissa.

 

Dickiesiltä taas on matkalla ainoastaan skeittikaupoille suunnattu mallisto, jonka löytää myymälöistä ja verkosta kevään aikana. Malliston materiaalit ja detaljit on luotu varta vasten skeittikuluttajien tarpeisiin.

 

Lisäksi kevät- ja kesäkatuja piristämään on tulossa vielä aikaisempiakin vuosia laajempi skedevalikoima, joka sisältää niin pieniä kuin suuria merkkejä ja malleja lauta- ja rengasvalmistajilta. Skeitin suosio on kasvanut kovasti lähivuosina, ja viime kesänä koko (silloinkin jo laaja!) skedevarasto myytiin loppuun. Siksi tämän vuoden valikoimaan ja varastoon on panostettu. Lupaamme, että nyt eivät hyllyt tyhjene.

 

Lähes kaikki kevään uutuustuotteet vaatteista lautoihin tulet löytämään Ponke’sin verkkokaupasta sekä Forumin ja Jumbon myymälöistä. Toki jotain erityistä saattaa sujahtaa ainoastaan Forumin lippulaivamyymäläämme… mutta siitä lisää myöhemmin. Nähdään kaupoilla!