Tule skeittaamaan Ponke’sin skeittihalliin

Ponke’sin sisäskeittihalli WALLI by Ponke’s Helsingin Vallilassa, osoitteessa Pälkäneentie 13 B, on jälleen auki! Hyvän meiningin lisäksi skeittihallista löydät skeittikoulut, scoottivuorot, K18-afterit, skeittikaupan ja välinevuokraamon – sekä jatkossa toivottavasti myös monenlaisia tapahtumia. WALLIssa niin konkarit kuin vasta-alkajat pääsevät skeittaamaan, hengaamaan ja viihtymään säässä kuin säässä.

 

Skeittihallista löytyy kaikkea kaikille

Tammikuusta 2022 alkaen WALLIn maanantait ja tiistait on varattu yksityisvuoroille. Keskiviikkona ja torstaina ovet ovat avoinna kaikille skeittareille, kun taas perjantai-iltana vietetään K18 Afterwork skeittiä. Lauantaisin skeittihallin valtaavat scoottaajat (vuoro ei ole Ponke’sin järjestämä), ja sunnuntaisin skeitataan jälleen skeittikoulussa ja avoimella skeittivuorolla. Katso kaikki WALLI-skeittihallin aikataulut täältä!

”Perjantaisin järjestettävä K18 Afterwork skate klo 16–19 on rento alkuillan skeittitapahtuma, jossa hallin sisäänpääsymaksun hinnalla eli kymmenellä eurolla pääsee skeittaamaan, hengailemaan rennosti yhdessä ja nauttimaan Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tarjoamia virvokkeita”, Ponke’sin Tuomas Keskikallio kertoo.

”Maanantai- ja tiistai-illaksi skeittihallin voi varata yritysten ja ystävien käyttöön. Suurimmaksi osaksi vuorot ovatkin menneet kaveriporukoille, jotka varaavat joukolla 1–2 tunnin skeittislotin. Vuoron voi varata viikoittaiseksi harrastuskerraksi tai yksittäiseksi tapahtumaksi vaikka juhlia, ensi-iltoja ja synttäreitä varten”, Tuomas vinkkaa.

Aina skeittivuorojen kanssa samaan aikaan auki on myös WALLIin pystytetty Ponke’sin skeittikauppa. Sen lisäksi, että hallista voi vuoronsa ajaksi vuokrata skeittiin tarvittavat välineet laudasta suojiin, voi hallista ostaa skeittikamat myös omaksi. WALLIn skeittikaupan tuotevalikoimasta löydät aika lailla kaiken, mitä skeittiin tarvitaan!

 

WALLIssa voit järjestää skeittisynttärit tai oppia skeittaamaan skeittikoulussa

Ponke’sin skeittihalli on loistava paikka myös skeittisynttäreille, jotka voi järjestää varaamalla yksityisen hallivuoron. Ruokailua Ponke’s ei hoida, mutta synttäreitä voi maustaa ostamalla skeittiopetusta ja vaikka vuokraamalla välineet päälle! Sekä tietenkin laittamalla omat musat kaiuttimiin. Tiistait klo 16–20 on jätetty vapaaksi synttärivarauksille, mutta muitakin aikoja voit tiedustella sähköpostista info@ponkes.com.

Sunnuntait klo 10–12 taas voi viettää hioen skeittitaitoja Ponke’sin skeittikoulussa. Opetus tapahtuu pienryhmissä, joissa on maksimissaan viisi oppilasta opettajaa kohden. Skeittikouluun voit tulla joko omien välineiden kanssa tai vuokrata laudan, suojat ja kypärän hallilta yhteishintaan 10 €/setti. Ilmoittaudu skeittikouluun ennakkoon sähköpostilla info@ponkes.com.

”Skeittikouluissa on huippuhyvä fiilis! Ennakkoilmoittautumisten ja pienten ryhmäkokojen ja avulla takaamme henkilökohtaisen opetuksen, jossa huomioidaan jokaisen oppilaan tarpeet ja taitotaso. Opetus on takuulla rentoa ja personoitua”, Tuomas kertoo.

 

Skeittihalliin on suunnitteilla monia tapahtumia

Reilu vuosi sitten avatun WALLIn ovet ovat olleet välillä kiinni koronarajoitusten takia. Tauon aikana paikkoja on hieman fiksailtu ja skeittihalli pidetty hyvässä kunnossa, mutta muuten tilukset ovat samat kuin ennenkin. Nyt skeittihalli on auki ilman koronarajoituksia.

”Seurataan olosuhteita ja huolehditaan puhtaudesta ja hyvästä käsihygieniasta”, Tuomas muistuttaa. ”Tilanne vaikuttaa lupaavalta. Olen iloinen, että halli on jälleen auki.

Ponke’silaisten sormet ja aivot syyhyävät jo ideoista WALLIn suhteen, joten kevään aikana tullaan varmasti rakentamaan myös jotakin uutta sekä lanseeraamaan monia hauskoja tapahtumia. Alkuvuodesta luvassa on ainakin Ponke’sin uuden skeittileffan ensi-ilta. Ja jos korona sallii, niin skeittikisoja ja muitakin tapahtumia on lupa odottaa.

”Ponke’sin 30-vuotissyntymäpäiväjuhla syksyllä 2020 osoitti, että skeittihalli toimii tapahtumapaikkana loistavasti. Vieressä oleva Ääniwalli mahdollistaa baarin ja bändien yhdistämisen skeittiin, ja kun yhtälöön lisätään ruokarekka, on kombo aika lailla täydellinen”, Tuomas kertoo.

”Ponke’sille WALLI on skeittihallin lisäksi ennen kaikkea kulttuurin tekemisen paikka. Meille on tärkeää antaa lajille takaisin ja kiittää ihmisiä siitä, että he ovat olleet asiakkaitamme nyt jo 32 vuoden ajan”, Tuomas sanoo.

Ota WALLI seurantaan Instagramissa @wallibyponkes tai tarkkaile WALLIn nettisivua, niin pysyt perillä aukioloajoista, tulevista tapahtumista ja muista kuulumisista. Yksityisvuorojen varaukset, skeittikouluun ilmoittautumiset ja ideoita WALLIn kehittämiseen voit laittaa sähköpostitse osoitteeseen info@ponkes.com.

Nähdään WALLIssa!

 

WALLI by Ponke’s skeittihallin hinnasto

  • Sisäänpääsymaksu yleisillä vuoroilla 10 €
  • Halli yksityiskäyttöön 100 €/h
  • Skeittauksen yksityisopetus 70 €/h
  • Välinevuokra 10 €/setti (sisältää laudan, suojan ja kypärät, ei aikarajaa)
  • Skeittikoulu 1 kerta 35 € (sisältää pääsymaksun ja opetuksen)
  • Skeittikoulu 5 kertaa 150 € (sisältää pääsymaksut ja opetuksen)