Toimitusehdot

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj

Y-tunnus: 2122839-7

Innova 2 Lutakonaukio 740100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku- ja osamaksu:

Käytössä Paytrailin tarjoamat lasku- ja osamaksu mahdollisuudet.

PayPal:

Voit maksaa tilauksesi myös PayPal palvelun kautta. PayPal on Internetissä toimiva maksujenvälitysjärjestelmä, joka on tarkoitettu korvaamaan perinteisiä maksumenetelmiä kuten luottokortti.


Toimitustavat

Posti pakettiautomaatti (entinen smartPOST) tilaukset: 5€. Yli 69€ tilaukset ilman postikuluja.

Pakettiautomaatti on Postin uusi palvelu joka helpottaa pakettien lähettämistä ja vastaanottamista. Itsepalvelu automaatteja löytyy ympäri Suomea, jotka ovat käytettävissä myös viikonloppuisin ja ilta-aikaan.

Matkahuolto Lähellä-paketti tilaukset: 5€. Yli 69€ tilaukset ilman postikuluja.

Matkahuollon Lähellä-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen. Paketin toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Matkahuollon pakettipisteitä löytyy ympäri Suomea ja osittain myös eri paikoista kuin Postin pakettipisteitä, jonka ansiosta Matkahuolto mahdollistaa pakettien tulemisen entistä lähemmäs asiakasta.

Nouto muista Ponke’s myymälöistä (Jumbo, Iso Omena, Forum): 0€

Postipaketin lisäksi voit valita toimitustavaksi noudon mistä tahansa Ponke’s- myymälästä. Ilmainen toimitustapa on kätevä, mikäli liikut muutenkin myymälöidemme nurkilla. Kun paketti on kerätty verkkokauppamme varastosta ja toimitettu valitsemaasi myymälään, lähetämme sinulle tekstiviestin, jonka jälkeen voit noutaa pakettisi kyseisestä myymälästä. Toimitusaika on noutopaketeilla sama kuin postipaketeilla ja ne ovat noudettavissa 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Ponke’s Pika by Kuriirikeskus: 10€ 

Ponke’s Pika by Kuriirikeskus on nimensä mukaisesti pikapalvelu, jonka toteutamme yhdessä Kuriirikeskuksen kanssa. Ponke’s Pika- palvelulla voit tilata paketit PK-seudulla suoraan kotiovellesi, työpaikalle tai mihin tahansa haluamaasi osoitteeseen. Ennen kello 10 tilatut paketit toimitetaan vielä saman päivän aikana ennen klo 16 valitsemaasi osoitteeseen. Ponke’s Pika-palvelu toimii toistaiseksi rajatuilla postinumeroalueilla ja on käytössä vain arkipäivisin. Ponke’s Pika by Kuriirikeskus toimii seuraavilla postinumeroalueilla:

Vantaa:
01310-01330
01500 alkuiset
01600 alkuiset

Helsinki:
00930
00880
00810-00820
00700 alkuiset
00600 alkuiset
00500 alkuiset
00400 alkuiset
00300 alkuiset
00200 alkuiset
00100 alkuiset

Espoo:
02100 – 02230
02600 – 02660
02700 – 02710


Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, pääsääntöisesti samana päivänä tilauksen tultua. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Toimitusaika Suomen sisällä on 1-2 arkipäivää, viikonloput ja pyhät saattavat viivyttää toimitusta.


Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen toimi seuraavasti:

– Kirjoita pakettiin mukaan selvitys palautuksesta/vaihdosta sekä IBAN-tilinumero, johon voimme palauttaa rahasi.
– Pakkaa tuote asiallisesti
– Vie paketti postin toimipisteeseen ( Huom! Älä jätä pakettia paikkaan josta et saa todistusta palautuksestasi )
– Vaadi postissa vastakappale lähetyksestä jolla voit seurata että paketti varmasti palautuu meille ja saat rahasi takaisin/tuotteen vaihdettua.

( Huom! Pelkkä kuitti ei riitä siinä tapauksessa jos paketti katoaa, joten säilytäthän aina palautuksen vastakappaleen sekä kuitin. )

Nettikaupan yhteystiedot palautusta varten:

Ponke’s Jumbo Nettikauppa
Kauppakeskus Jumbo (1. kerros)
Vantaanportinkatu 3
01510 Vantaa
Puh. 040 4858 910
Sopimusnumero:647775 (Kirjoitetaan paketin ulkopuolelle/postivirkailijan sitä kysyessä)

Tuotteen palauttaminen:

Mikäli haluat rahojen palautuksen, lähetä tuote takaisin meille yläpuolella olevan ohjeen mukaisesti. Lähetyksen mukana täytyy olla tilausnumero sekä tilaajan nimi.  Kun paketti saapuu meille, palautamme maksamasi summan maksuvälityspalvelumme (Paytrail tai PayPal) kautta. Kun palautus on tehty, saat maksupalveluntarjoajalta (Paytrail tai PayPal) palautusvahvistuksen tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiin.

Tuotteen vaihtaminen:

Halutessasi vaihtaa tuotteen, kirjoita mukaan selvitys mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Jos haluamasi vaihtotuote on alkuperäistä tuotetta edullisempi, maksamme erotuksen tilillesi.

Huomioithan, että tyypillinen aika ennen kuin palautus on käytettävissäsi on 2-5 pankkipäivää.

 

PALAUTUKSIA EI VOI VIEDÄ FORUMIN MYYMÄLÄÄMME. PALAUTA JUMBON MYYMÄLÄÄN TAI POSTIN TOIMIPISTEESEEN ASIAKASPALAUTUKSENA. VAADI POSTISTA VASTAKAPPALE SEKÄ KUITTI PALAUTUKSESTASI. PALAUTUSRAHAT MAKSETAAN AINA MAKSUVÄLITYSPALVELINTA KÄYTTÄEN JOKO PAYTRAILIN TAI PAYPALIN KAUTTA – EI KOSKAAN KÄTEISENÄ.


Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotehintaan sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.


Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on viallinen, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja lähettää tuotteen asiakaspalautuksena maksutta Postin tai Matkahuollon kautta. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle.


Uutiskirje

Tilaamalla liityt automaattisesti uutiskirjeemme vastaanottajaksi. Voit milloin tahansa poistua uutiskirjeen postituslistalta.