Toimitusehdot

Posti pakettiautomaatti (entinen smartPOST) tilaukset: 5€. Yli 69€ tilaukset ilman postikuluja.

Pakettiautomaatti on Postin uusi palvelu joka helpottaa pakettien lähettämistä ja vastaanottamista. Itsepalvelu automaatteja löytyy ympäri Suomea, jotka ovat käytettävissä myös viikonloppuisin ja ilta-aikaan.

Matkahuolto Lähellä-paketti tilaukset: 5€. Yli 69€ tilaukset ilman postikuluja.

Matkahuollon Lähellä-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen. Paketin toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Matkahuollon pakettipisteitä löytyy ympäri Suomea ja osittain myös eri paikoista kuin Postin pakettipisteitä, jonka ansiosta Matkahuolto mahdollistaa pakettien tulemisen entistä lähemmäs asiakasta.

Nouto muista Ponke’s myymälöistä (Jumbo, Forum ja Nettikaupan varasto Lauttasaari): 0€

Postipaketin lisäksi voit valita toimitustavaksi noudon mistä tahansa Ponke’s- myymälästä. Ilmainen toimitustapa on kätevä, mikäli liikut muutenkin myymälöidemme nurkilla. Kun paketti on kerätty verkkokauppamme varastosta ja toimitettu valitsemaasi myymälään, lähetämme sinulle tekstiviestin, jonka jälkeen voit noutaa pakettisi kyseisestä myymälästä. Toimitusaika on noutopaketeilla sama kuin postipaketeilla ja ne ovat noudettavissa 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Noudot on haettavissa valitsemastasi pisteestä 14 vuorokauden ajan, noutoilmoituksesta. Noudot myymälöiden aukioloaikojen mukaisesti ja nettikaupan noudot Lauttasaaresta ma-pe klo 9-16 välillä.

 

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, pääsääntöisesti samana päivänä tilauksen tultua. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Toimitusaika Suomen sisällä on 1-2 arkipäivää, viikonloput ja pyhät saattavat viivyttää toimitusta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj

Y-tunnus: 2122839-7

Innova 2 Lutakonaukio 740100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku- ja osamaksu:

Käytössä Paytrailin tarjoamat lasku- ja osamaksu mahdollisuudet.

PayPal:

Voit maksaa tilauksesi myös PayPal palvelun kautta. PayPal on Internetissä toimiva maksujenvälitysjärjestelmä, joka on tarkoitettu korvaamaan perinteisiä maksumenetelmiä kuten luottokortti.

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen toimi seuraavasti:

– Kirjoita pakettiin mukaan selvitys palautuksesta/vaihdosta sekä IBAN-tilinumero, johon voimme palauttaa rahasi.
– Pakkaa tuote asiallisesti
– Vie paketti postin toimipisteeseen ( Huom! Älä jätä pakettia paikkaan josta et saa todistusta palautuksestasi )
– Vaadi postissa vastakappale lähetyksestä jolla voit seurata että paketti varmasti palautuu meille ja saat rahasi takaisin/tuotteen vaihdettua.

( Huom! Pelkkä kuitti ei riitä siinä tapauksessa jos paketti katoaa, joten säilytäthän aina palautuksen vastakappaleen sekä kuitin. )

Nettikaupan yhteystiedot palautusta varten:

Ponke’s Nettikauppa
Kiviaidankatu 2 C
00210 Helsinki
Puh. 040 4858 910

Sopimusnumero:647775 (Kirjoitetaan paketin ulkopuolelle/postivirkailijan sitä kysyessä)

Tuotteen palauttaminen:

Mikäli haluat rahojen palautuksen, lähetä tuote takaisin meille yläpuolella olevan ohjeen mukaisesti. Lähetyksen mukana täytyy olla tilausnumero sekä tilaajan nimi.  Kun paketti saapuu meille, palautamme maksamasi summan maksuvälityspalvelumme (Paytrail tai PayPal) kautta. Kun palautus on tehty, saat maksupalveluntarjoajalta (Paytrail tai PayPal) palautusvahvistuksen tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiin.

Tuotteen vaihtaminen:

Halutessasi vaihtaa tuotteen, kirjoita mukaan selvitys mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Jos haluamasi vaihtotuote on alkuperäistä tuotetta edullisempi, maksamme erotuksen tilillesi.

Huomioithan, että tyypillinen aika ennen kuin palautus on käytettävissäsi on 2-5 pankkipäivää.

PALAUTUKSIA EI VOI VIEDÄ FORUMIN TAI JUMBON MYYMÄLÖIHIN. PALAUTA  POSTIN TOIMIPISTEESEEN ASIAKASPALAUTUKSENA. VAADI POSTISTA VASTAKAPPALE SEKÄ KUITTI PALAUTUKSESTASI. PALAUTUSRAHAT MAKSETAAN AINA MAKSUVÄLITYSPALVELINTA KÄYTTÄEN JOKO PAYTRAILIN TAI PAYPALIN KAUTTA – EI KOSKAAN KÄTEISENÄ.

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotehintaan sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Jos toimitettu tuote on viallinen, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja lähettää tuotteen asiakaspalautuksena maksutta Postin tai Matkahuollon kautta. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle.

Etkö löytänyt sopivaa vastausta?

OTA YHTEYTTÄ