Näytetään tulokset 1–56 / 631

DEKIT


Skeittilaudan dekit

Vannotko perinteisen tyylin ja vankan laadun nimeen? Vai houkuttelevatko sua uniikit ja persoonalliset kuosit?

Olivatpa toiveesi ja tarpeesi skeittidekin suhteet mitkä tahansa, Ponke’silta löydät kaikki huippubrändien dekit! Valikoimaamme kuuluvat Suomessa suunnitellut FLU ja Happy Hour -dekit, useiden proskedeejien omat brändit sekä monet muut laatumerkit, kuten Anti Hero, Hoep, Polar, Primitive, Real ja Santa Cruz. Suomen vanhimpana skeittikauppana haluamme tarjota vain parasta – sellaisia tuotteita, joita me käytämme itsekin!

Meidän valikoimassa olevat skeittilaudat valmistetaan vaahterasta – lähes aina kanadanvaahterasta, sillä se on puulajina riittävän kova kestämään skedeilystä tulevat iskut.

Miten valita oikeanlainen dekki?

Valitse skeittilauta aina käyttötarkoituksen mukaan: longboard on täydellinen kruisailuun ja carvingiin, klassinen dekki taas sopii paremmin temppuiluun ja rampilla kikkailuun. Cruiseridekit ovat puolestaan monipuolisia ja helposti hallittavia, jonka vuoksi ne sopivat hyvin kaupunkiskedeilyyn.

Dekkityypin lisäksi kannattaa huomioida myös laudan leveys, joka pitää suhteuttaa kengänkokoon: pienijalkainen pärjää hyvin kapeallakin dekillä, mutta jalan koon kasvaessa kannattaa hakea niin leveä dekki, että etenkin temppuja heitellessä landaat turvallisesti.

Pikalinkit: Anti Hero dekki - Baker dekki - Creature dekki - Magenta dekki - Krooked dekki - Polar dekki - Primitive dekki - Real dekki - FLU dekki

Ponke's