Näytetään tulokset 1–56 / 78

RENKAAT


Renkaat - vauhdin kannalta olennaisin osa skeittilautaa

Skeittilaudan jokainen osa on tärkeä, ja kaikkia tarvitaan, mutta renkaiden merkitys laudan kokonaisuuden kannalta on erittäin tärkeä. Renkaita löytyy eri kokoisia, muotoisia, värisiä, merkkisiä ja kovuisia ja varsinkin koolla ja kovuudella on olennainen merkitys.

Jos skeittaat "normaalisti" eli teet temppuja, viihdyt parkeilla ja kaduilla, tarvitset kovat tai puolikovat renkaat (95a-103a), jotta temppujen tekeminen ja alustalla slaidaaminen onnistuu. Jos taas olet enemmän kruisailijatyyppiä ja haluat skeittirenkailtasi ennen kaikkea hyvää rullaavuutta alustalla kuin alustalla, pehmeää tuntumaa ja äänetöntä menoa, on valintasi mitä todennäköisemmin pehmeät kruiserirenkaat (kovuus 78a-90a).

Renkaiden valinta on makuasia, mutta tiedostamalla renkaiden kovuuden vaikutukset skeittaukseen, on sinun helpompi tehdä päätöksesti renkaiden suhteen. Renkaiden kokoon pätee yksinkertainen sääntö: mitä isommat, sitä painavammat, mutta myös vauhdikkaammat renkaat. Mitä pienemmät, sitä näppärämmät, kevyemmät ja teknisemmät renkaat.

Renkaat myydään 4 kpl paketeissa ja kaikkiin renkasiin käy kaikki laakerit.

Ponke's