Etusivu » WALLI By Ponke’s

Uusi päivämäärä kisalle 8.6.2022

Legendaariset Schools out skedekisat järjestetään hallilla 8.6 klo 14-19. Sarjat 1-3 luokka, 4-6 luokka ja yläaste. Kisa on ilmainen ja kaikki osallistujat palkitaan. Tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla skeittausta veloituksetta klo 14-16 välissä omilla tai lainavälineillä. Ponke´s the shop walli kauppa on myös auki viimeistä päivää tälle keväälle, luvassa on huikeita kesä tarjouksia. Tyhjin vatsoin ei tarvitse olla sillä tarjolla on hodareita ja limua.

Tervetuloa mestoille!

 

 

Aukioloajat:

Halli on suljettu tältä kaudelta, toivotaan että toiminta jatkuu syksyllä.

Yksityisvuorojen kyselyt info@ponkes.com

WALLI By Ponke’s – Skeittikulttuurin keskus Vallilassa

Ponke’s The Shopin hallinnoima WALLI by Ponke’s on Helsingin Vallilasta löytyvä kaikille avoin tila, josta löytyy täysin remontoitu ja skeittareiden itsensä suunnittelema skeittihalli, skeittikauppa sekä paljon tilaa erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Tältä sivulta voit ostaa skeittikursseja, vuokrata skeittivälineistöä tai hallia yksityiskäyttöön sekä ostaa skeittauksen yksityisopetusta. Skeittiopettajina toimivat Ponke’sin myymälöistäkin tunnetut Wilson Mäkelä, Vili Väisänen, Nooa Yletyinen sekä Eppu Jacobsen. Jokaisella opettajalla on miltei kahdenkymmenen vuoden kokemus skeittauksesta ja takaammekin laadukkaan, yksilöllisen skeittiopetuksen, jossa huomioidaan kurssilaisten tarpeet taitotasosta riippumatta.

Wallista löytyy lisäksi laajalla valikoimalla varustettu skeittikauppa, tilavat wc-tilat ja luonnollisesti myös vesipiste, josta voit täyttää oman juomapullon.

Tervetuloa Walliin skeittaamaan ja pitämään hauskaa!

Hinnasto: 

Sisäänpääsymaksu 10€ kerta (ei koske skeittikouluja)

10 kerrankortti 80€ (ei koske skeittikouluja)

Skeittikoulu 35€ kerta / 5 kertaa 150€ (sisältää sisäänpääsymaksun ja 2h opetuksen)

Välinevuokra 10€ kerta

Maksu paikanpäällä kortti / käteinen